Hoe lid worden van Bergsport Vlaams Brabant (BVLB)

Lid worden van Bergsport Vlaams Brabant (BVLB) gebeurt via de Klim en bergsportfederatie

Het lidmaatschap loopt van 01 januari tot 31 december. Wanneer men een nieuw lidmaatschap afsluit na 1 september, loopt het verder door tot 31 december van het volgende kalenderjaar 

Voordelen van het lidmaatschap

Klik hierop om alle info over het lidmaatschap te weten te komen.

Online inschrijven

Vul het online inschrijvingsformulier in op de website van de Klim en bergsportfederatie. Op dit formulier moet je eerst een club kiezen , onze club heet "BERGSPORT  VLAAMS BRABANT vzw".

online inschrijvingsformulier

Betaling van het lidmaatschap

Als nieuwe leden hun lidmaatschap bevestigen (via 5 stappen), ontvangen zij een e-mail met het lidmaatschapsnummer, te betalen bedrag en een OGM-nummer (te vermelden bij de betaling).

Steunend lidmaatschap

Vanaf 01.09.2018 kan je ook opteren om steunend lid te worden van onze club

Als steunend lid van de vzw BVLB ontvang je 4 keer per jaar ’ t Bergleeuwke en je hebt aan dezelfde prijs als leden toegang tot clubavonden. Je bent echter niet verzekerd.
Om steunend lid te worden vul je je gegevens in via bvlb.be/over-ons/lid-worden/steunend-lid.
Vervolgens betaal je 20 € op de rekening van de club (BE97 0011 3855 2149), met vermelding van uw 'naam en steunend lidmaatschap 2019'. Na ontvangst van uw betaling zal u een speciale lidkaart als steunend lid worden toegezonden.
Wie vanaf 01.09.2018 steunend lid wordt is dit tot 31.12.2019: men bekomt dus 4 maanden gratis steunend lidmaatschap bij.

Problemen of vragen

Neem dan gerust contact met het Secretariaat van Bergsport Vlaams Brabant via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..