E-mailAfdrukkenExport ICS

Clubavond: Wolf goes Lothse

Evenement

Titel:
Clubavond: Wolf goes Lothse
Wanneer:
vr, 19. januari 2018, 21:00 - 23:59
Locatie:
OC Atrium Meerbeek - Meerbeek
Categorie:
Clubavonden

Omschrijving

2018 01 Lothse

In november 2011 stond Wolf op de top van Baruntse, een mooie 7000-er in de Himalaya. Hij had er een prachtig zicht over het dak van de wereld en recht tegenover hem scheen de zon op Lhotse. Hij maakte toen de belofte "jij wordt mijn volgende berg". Het draaide anders uit dan verwacht, en pas in de lente van 2017 kon Wolf vertrekken naar de plek die hij toen in gedachten had: Everest Base Camp. Wolf stelt hier zijn film voor: Everybody’s Everest. Hij neemt je mee op een lange reis. Van fysieke en mentale tegenslagen, maar ook van overwinningen. Van de wachtkamer van de dokter, het sporten met een beperking, tot op de top van Lhotse, 8516 meter hoog. Hij vertelt over het belang van dromen, het geloven in jezelf en in je doel, de vreugde van de top. Over die Everest, die voor iedereen anders is, maar oh zo belangrijk.

Wegens voorafgaande Nieuwjaarsreceptie starten de clubavond uitzonderlijk pas om 21u.

Opgelet: wegens verbouwingen in het OC Berkenhof te Kortenberg gaan onze clubavonden in 2018 door in het OC Atrium, Dorpsstraat 177 te Meerbeek.

Contact informatie

Naam:
Ingrid De Wolf


Locatie

Locatie:
OC Atrium Meerbeek - Website
Straat:
Dorpsstraat 177
Postcode:
3078
Plaats:
Meerbeek
Land:
Belgium

Omschrijving

Er is voornamelijk parking aan de kerk, deze bevindt zich op 4 minuten stappen (Sint antoniuswegje) of via de verlichte straat op 5 minuten stappen.

oc atrium parking