E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Evenement

Titel:
Afgelast - Spartatlon en Endorfine
Wanneer:
vr, 28. augustus 2020 - za, 29. augustus 2020
Locatie:
Chaveehut - Maillen, Namen
Categorie:
Clubactiviteiten

Omschrijving

Spartatlon en Endorfine 2020.

Omwille van te weinig voorbereidingstijd ter plaatse voor het uitwerken van de proeven en teveel onzekerheden werd beslist om de Endorfine Spartatlon editie van 2020 af te gelasten. We gaan nu volop voor een pracht van een editie 2021 !  

Spartatlon 2020 

Ben jij klaar voor de 15de SPARTATLON en 13de ENDORFINE georganiseerd door de vzw BVLB? Voor de locatie is dit jaar opnieuw gekozen voor de ruime omgeving rond de Chavéehut (Namen). Het parcours en de centrale locatie van de activiteiten is zoals elk jaar anders ! In de Chavéehut wordt overnacht en gegeten.

Een voorronde op vrijdagavond 28 augustus bepaalt de startvolgorde voor zaterdag. Zaterdagochtend 29 augustus starten de Endorfine teams vanaf 7u en de Spartatlon teams vanaf 8u. We zorgen ervoor dat elk team kan afronden tegen ten laatste 18u30.

De Spartatlon is een sportieve uitdaging in team van fietsen, lopen, stappen, klimmen, water en/of een combinatie onder de vorm van allerhande proeven die de meeste sportievelingen aankunnen. Wat er je allemaal exact te wachten staat blijft een verrassing maar wees er zeker van: dit wordt op dat vlak opnieuw een topeditie ! Je kan op je eigen niveau en ritme deelnemen.

De Endorfine is inhoudelijk gelijkaardig maar fysiek zwaarder en competitiever. Hier ga je je sportieve grenzen zeker aftasten en verleggen. Je kan het vergelijken met een zware bergtocht.

Alle proeven zijn verbonden in lussen zodat je steeds min of meer zelf kan bepalen of je bepaalde zaken al dan niet liever zou willen doen in geval van tijdsnood. Er zal heel wat worden afgefietst op onverharde en verharde wegen. Een MTB of een hybride fiets met terreincapaciteiten wordt aangeraden. Elektrisch aangedreven fietsen zijn niet toegelaten.

Teams bestaan in principe uit 2 deelnemers. Minderjarigen moeten echter door een volwassene begeleid worden. Eén extra persoon kan het team vervolledigen maar teams van 3 deelnemers zetten zichzelf buiten rangschikking. Inschrijving van maximum 50 teams, waarbij de datum van betaling chronologisch geldt als referentie. We houden het bewust kleinschalig dus wees er op tijd bij !

Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 23 augustus 2020 via de website van onze club
Na betaling krijg je de bevestiging van je inschrijving, verdere info volgt via mail.

Inschrijvingsgeld:
Leden KBF, CAB of andere erkende bergsportvereniging: 65,00 € per deelnemer
Niet leden : 75,00 € + 5,00 € verzekering per deelnemer: 80 euro per deelnemer

In die prijs zijn begrepen: 2x warm eten ‘s avonds, 1x overnachting, 1x ontbijt, 1 wafel en banaan per deelnemer voor overdag en 5 liter water per deelnemer die je aan de posten kan bijtanken, alle organisatiekosten.

Er kan binnen geslapen worden in de dortoirs, in de eenvoudige kamers of buiten op de mooie kampeerweide in een zelf meegebracht tentje. Onderlaken, slaapzak, kussensloop en overtrek zijn zelf te voorzien.
Een lunchpakket kan optioneel besteld worden à 6,00 € per deelnemer.

Welk materiaal heb je nodig ?
- fiets (MTB of goede andere fiets met voldoende versnellingen: niet elektrisch aangedreven :-) en
mèt verlichting (of aan het lichaam)
- koplamp !
- fietshelm (wordt ook gebruikt bij eventueel klimmen enz...)
- rugzakje
- zit-klimgordel, 1 afdaal prusiktouwtje, 2 lange bandlussen (120 cm), een afdaalapparaat, 2 schroefkarabiners of safebiners
De laatste set kan ook in bruikleen worden bekomen bij de organisatie maar dan moet daar wel al vrijdagavond naar gevraagd worden bij Dirk of Walter. Uiteraard zaterdagavond compleet en niet kapot terug te bezorgen.

De betaling moet gebeuren bij inschrijving en ook uiterlijk op zondag 23 augustus en dit op rekening van:
BVLB vzw
IBAN: BE97 0011 3855 2149
BVLB - Renaat Van Tassel, Frans Walravensstraat 173 te 1651 LOT
Met vermelding van Teamnaam + Spartatlon-Endorfine 2019
Meer info kan bekomen worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

Naam:
Walter De Bruyne
Telefoon:
053/80.46.29


Locatie

Locatie:
Chaveehut - Website
Straat:
rue de la Chavée 7
Postcode:
5330
Plaats:
Maillen
Provincie:
Namen
Land:
Belgium
Plattegrond:
Plattegrond

Omschrijving

Chaveehut

Rue de la Chavée 7, 5330 Maillen

Zie https://www.klimenbergsportfederatie.be/infochaveehut voor reserveringen, openingstijden,...