E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Jeugdweekend Fontainebleau

Evenement

Titel:
Jeugdweekend Fontainebleau
Wanneer:
vr, 19. april 2019 - ma, 22. april 2019
Categorieën:
Jeugdactiviteiten, Jeugdklimschool

Omschrijving

Hallo jeugd(voor)klimmers

Na de succesvolle editie 2 jaar geleden gaan we dit nog ruimschoots overdoen. En deze keer trekken we het ook open naar andere geïnteresseerde clubleden en we krijgen zowaar versterking van een heus kookteam! Deel dit bericht dus zeker ook met geïnteresseerde vrienden.

Fontainebleau?

Fontainebleau is een van de grootste ontwikkelde bouldergebieden ter wereld (dixit wikipedia). Tijdens de klimschoollessen is het boulderen een discipline die weinig aandacht krijgt. Tijd om daar verandering in te brengen. Het gebied biedt voor iedereen wat wils: van beginnersroutes tot enkele van de meest bekende en uitdagende boulderproblemen ter wereld. Elke dag zullen we er een deelgebeid uitkiezen dat voor ieders niveau iets te bieden heeft. En voor de mogelijke partners die overwegen om mee te gaan maar niet willen klimmen: het hele gebied is bosreservaat en biedt prachtige wandelmogelijkheden.

Praktisch

Dit weekend zal doorgaan tijdens het paasweekend: van vrijdagavond 19 april tot maandagavond 22 april. Het kookteam onder leiding van Jos en Bea vertrekt met de mensen die vrijdag tegen de middag al beschikbaar zijn richting de camping. De rest vertrekt tegen de avond.

Om de kosten te drukken zullen we niet met de bus gaan maar het transport proberen te groeperen in een aantal auto’s. Vertrekken vanaf verschillende plaatsen is dus mogelijk.

Kosten: 50 € voor jeugddeelnemers en jeugd-voorklimmers, 60 euro voor anderen.

Dit omvat:

  • transport heen op 19 april en terug 22 april
  • camping voor 3 nachten
  • volledig voorziene catering

Wie graag mee wil: gelieve in te schrijven via onderstaande link:

https://goo.gl/forms/imt8WR6fcNIq8xqi2

Deadline: ZONDAGAVOND 31 MAART

minderjarigen zullen een toestemmingsdocument van de gemeente moeten voorzien. meer info hierover volgt nog na de inschrijving.

Voor verder vragen mogen jullie me steeds contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Wietse

Contact informatie

Naam:
Jos Gijsens
Telefoon:
02/356.99.43