E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Afgelast - Vrijbuiters - Bezoek Maizeret

Evenement

Titel:
Afgelast - Vrijbuiters - Bezoek Maizeret
Wanneer:
do, 26. november 2020, 10:30 - 18:00
Locatie:
Maizeret (Carrière de Gawday) - Andenne
Categorie:
Vrijbuiters

Omschrijving

Donderdag 26 november gaan we naar de Carrière de Gawday in Maizeret. Zoals jullie allicht weten is het BRT-BVLB team daar al geruime tijd aan het werk om een nieuw klimmassief te openen onder leiding van Walter De Bruyne en Stef Lavaert. Tijd om hier eens te gaan kijken hoe de werkzaamheden vorderen. Stef Lavaert zal wat uitleg geven over de BRT (Belgian Rebolting Team) werking. Hierna volgt een rondgang op het massief waarbij Stef een kijk zal geven op de historische achtergrond van het massief versus het fort van Maizeret. Tijdens de rondgang bekijken we de tunnelingangen en een ‘caverne’. Voor de geïnteresseerden is een boordemo mogelijk zodat de deelnemers eens zien hoe een haak gezet wordt.

Na de middag maken we nog een mooie wandeling van ca 15 km in de buurt. Vertrek en eindpunt is voorzien aan het massief. We sluiten de dag af met een drankje rond het kampvuur en wie wil, kan wat ingrediënten voorzien voor een barbecue voor et vertrek naar huis. Afspraak om 10.30 uur aan de Carrière de Gawday in Maizeret.

Aanmelden bij Annie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

Naam:
Annie Demeyere


Locatie

Locatie:
Maizeret (Carrière de Gawday)
Straat:
Rue de Gawday
Postcode:
5300
Plaats:
Andenne
Land:
Belgium

Omschrijving

Locatie: Rue de Gawday in Andenne, ter hoogte van het huis met nummer 33 aan de overkant. Ingang in het bos via een bareel (rood-wit).

gawday maizeret