E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Statutaire Algemene Vergadering

Evenement

Titel:
Statutaire Algemene Vergadering
Wanneer:
do, 27. augustus 2020, 20:00 - 22:30
Locatie:
OC Atrium Meerbeek - Meerbeek
Categorie:
Bestuur

Omschrijving

Beste effectieve (stemgerechtigde) leden van de AV van onze club, de vzw Bergsport Vlaams Brabant.

Op 11 maart 2020 werden jullie uitgenodigd voor de Algemene Vergadering van onze club die voorzien was op 26 maart 2020.
De door de Veiligheidsraad genomen maatregelen noopten ons tot het afgelasten van deze AV op die datum. Hiervan werden jullie per mail van 16.03.2020 op de hoogte gebracht.
Met dit bericht willen wij jullie een nieuwe datum en een andere locatie kenbaar maken.

De statutaire AV zal plaatsvinden op donderdag 27 augustus om 20 u in de grote zaal van het Ontmoetingscentrum Atrium Meerbeek, Dorpsstraat 117 te 3078 Meerbeek.

De regering heeft de uiterste termijn voor het houden van de AV voor bedrijven en verenigingen die hun boekjaar op 31 december afsluiten verlengd met 10 weken te rekenen vanaf 01.07.2020.

Bovenstaande datum van 27 augustus is echter wel onder voorbehoud. Als tegen uiterlijk 15 juli 2020 niet met zekerheid geweten is dat de AV van 27/8 fysiek kan plaatsvinden dan zal de AV volgens een wettelijke schriftelijke procedure worden gehouden.

Jullie worden hiervan sowieso op de hoogte gebracht enkele dagen na 15 juli 2020.

We geven de voorkeur aan een fysieke AV en hopen dat de procedure van een schriftelijke AV niet moet worden toegepast.

Kandidaturen voor effectief lid, stemgerechtigd lid op de Algemene vergadering of bestuurder, lid van de Raad van Bestuur kunnen tot 31 juli schriftelijk ingediend worden bij secretaris Walter De Bruyne (een mail volstaat).

Ben je gemotiveerd om in de toekomst jouw club mee richting te geven? Heb je zin om iets te organiserenof een activiteit mee te ondersteunen? Aarzel niet en neem contact op. De club heeft nood aan enkele extra gemotiveerde medewerkers.

Contact informatie

Naam:
Walter De Bruyne
Telefoon:
053/80.46.29


Locatie

Locatie:
OC Atrium Meerbeek - Website
Straat:
Dorpsstraat 177
Postcode:
3078
Plaats:
Meerbeek
Land:
Belgium

Omschrijving

Er is voornamelijk parking aan de kerk, deze bevindt zich op 4 minuten stappen (Sint antoniuswegje) of via de verlichte straat op 5 minuten stappen.

oc atrium parking

Graag willen wij iedereen er aan herinneren dat er -behalve assistentiehonden- geen honden toegelaten zijn in het OC Atrium.