Afdrukken

Afgelast - Tweedaagse Vlaamse Ardennen

Evenement

Titel:
Afgelast - Tweedaagse Vlaamse Ardennen
Wanneer:
za, 21. maart 2020, 10:00 - zo, 22. maart 2020, 16:30
Categorie:
Wandelen

Omschrijving

Omwille van de COVID-19 (Coronavirus) problematiek is deze activiteit afgelast.

Licht gevorderden: Tweedaagse Vlaamse Ardennen (bivak op camping of overnachting in trekkershut).

We maken een tweedaagse tocht met bivakmateriaal van in totaal ongeveer 50 km. Deze tocht is een wandeling in lijn met bivak op een camping onderweg. We verkennen onder andere de koppenberg, de kwaremont, het kluisbos, de hotond en het centrum van Ronse. In deze streek gaat het altijd op of af, een goede training voor het zomerseizoen dus.

Op dag 1 verzamelen we aan het station van Oudenaarde. Van het station lopen we door het centrum van de stad richting de koppenberg. Ook de andere wielerbergen zullen niet ontbreken op deze tocht. Na de koppenberg lopen we verder door bos en veld richting kluisbergen. Het kluisbos is een van de mooiste van de streek. Net voor het kluisbos installeren we ons op camping panorama. De volgende dag pikken we de draad weer op en een lopen verder doorheen het kluisbos richting de Hotond. Hier maken we nog een mooie lus van ongeveer 10 km alvorens we afzakken naar Ronse station.

Vertrek: Zaterdag 21 Maart 2020 – Station Oudenaarde – Vertrek om 10h. Je neemt best de trein vanuit Brussel-Zuid om 8h39 richting Oostende.

Aankomst: Zondag 22 Maart 2020 – Station Ronse. – Aankomst rond 16h30. We nemen met zijn allen de trein van 17h07 richting Gent om dan naar huis te sporen. De trein stopt opnieuw in Oudenaarde, zodat wie met de wagen komt die opnieuw kan oppiken.

Etappe 1: Oudenaarde – Kluisbos: 25 km
Etappe 2: Kluisbos – Ronse: 25 km

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 18 Maart.

Contact informatie

Naam:
Wouter Proost