AfdrukkenExport ICS

Evenement

Titel:
Afgelast - Clubavond: Bergbeurs
Wanneer:
vr, 19. maart 2021, 20:00 - 23:00
Locatie:
OC Atrium Meerbeek - Meerbeek
Categorie:
Clubavonden

Omschrijving

Bergbeurs 002

BVLB organiseert deze beurs voor haar leden, maar engageert zich niet voor de concrete organisatie van je vakantieplannen. Heb je vragen, kunnen we je uiteraard bijstaan met advies. Een uitzondering is ons aanbod aan wandeltochten en stages: daarover zal je informatie kunnen vinden op deze beurs.

Mensen bij elkaar brengen is het motto van deze eerste bergbeurs!

Je hebt reeds vakantieplannen, maar je bent nog op zoek naar een paar vrienden om je te vergezellen? Of je hebt nog geen concrete plannen, maar zou wel graag iemand vinden om samen naar de bergen te gaan? Dan nodigen we je graag uit voor de eerste BVLB-bergbeurs, een ontmoetingsplek voor mensen die dezelfde passie voor de bergen delen. Alpinisten, klimmers, wandelaars, Via Ferratisten, mountainbikers,... experten of beginnelingen, zijn van harte welkom om samen plannen te smeden:

Je bespreekt samen waar, wanneer en wat je precies wil doen. Je regelt transport, materiaal, verblijf, wat je wel of niet wil doen. Je bespreekt het verdere verloop van de voorbereiding, de verdeling van eventuele gezamenlijke kosten (zoals een gids bijvoorbeeld). Heb je al een idee, een berg die je wil toppen, een route die je wil fietsen, een massief dat je aantrekt? Breng dan zeker je kaartmateriaal en andere documentatie mee. Van harte welkom!

Opgelet: vanaf 2020 gaan onze clubavonden door in het OC Atrium, Dorpsstraat 177 te Meerbeek. Graag willen wij iedereen er aan herinneren dat er -behalve assistentiehonden- geen honden toegelaten zijn in het OC Atrium.

Contact informatie

Naam:
Ingrid De Wolf


Locatie

Locatie:
OC Atrium Meerbeek - Website
Straat:
Dorpsstraat 177
Postcode:
3078
Plaats:
Meerbeek
Land:
Belgium

Omschrijving

Er is voornamelijk parking aan de kerk, deze bevindt zich op 4 minuten stappen (Sint antoniuswegje) of via de verlichte straat op 5 minuten stappen.

oc atrium parking

Graag willen wij iedereen er aan herinneren dat er -behalve assistentiehonden- geen honden toegelaten zijn in het OC Atrium.