Clubfeest

2019 11 clubfeest 1000px

Het clubfeest is er voor alle leden van onze club, klimmer, wandelaar, jong en oud. Het is een nieuw evenement en het zou leuk zijn moesten we een grote opkomst hebben!

Aarzel niet en schrijf je in via bvlb.be/clubfeest/inschrijven. Elke aanwezige bekomt een nieuw clubgadget en ook zullen de splinternieuwe club T-shirts klaar liggen.

Wie goesting heeft kan die dag de handen uit de mouwen steken tijdens het rotsbeheer aan het massief van Durnal.

Het feest zelf gaat door vanaf 17 u zaterdagnamiddag op het afgesloten domein van Durnal II (dat werd afgehuurd). GPS: 50° 19' 19.93" N en 4° 58' 01.31" O

Dit domein ligt op amper 1 km van het klimmassief van Durnal. Er is een grote hangar waarin binnen kan worden gezeten bij slecht weer (en we zorgen voor wat verwarming). Buiten maken we een groot kampvuur als het droog is. Zorg wel zelf voor wat kampeerstoeltjes en een plooitafeltje (en wie heeft dat niet als bergliefhebber ?)

Er komt een frietkraam speciaal afgezakt met alle lekkers :-) Er kan op heel het terrein overnacht worden in tentjes (of camper). Er zijn ook toiletten.

Op zondag 24 november kan er recreatief worden geklommen op het daags voordien mooi 'gepoetste' klimmassief van Durnal. Schrijf jullie snel in dan weten we hoe groot de berg frietjes moet zijn :-)