Open klimdag 2017

Wat is onze open klimdag?

Op zondag 25 juni organiseert onze club vanaf 10u haar traditionele jaarlijkse OPEN KLIMDAG waarop in de eerste plaats niet-leden kennis kunnen maken met rotsklimmen in de Ardennen. Leden van BVLB die niet zijn ingeschreven in de klimschool en wensen kennis te maken met rotsklimmen zijn ook welkom. Leden kunnen gratis deelnemen.

Deelnameprijs voor niet-leden?

  • Jonger dan 18 jaar: 5 Euro
  • Vanaf 18 jaar en ouder: 10 Euro

(ter plaatse te betalen)

Inbegrepen: gebruik van het massief (KBF), dagverzekering en huur materiaal

Inschrijven kan doorlopend aan het massief tussen 10u en 12u.

Groepen van méér dan 8 personen:  op voorhand een mail toezenden aan onze klimschoolcoördinator Dirk Nieubourg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

GPS: rue de Chansin 4, Durnal

durnal

Klimschool 2017

Indien je na de open klimdag graag zelfstandig wilt leren klimmen dan kan je deelnemen aan onze tweejarige klimschool. Vanaf 2017 start de klimschool voor de jeugd en volwasenen in de maand september en sluiten we af in juni. Naast een initiatie aan de klimmuur zijn er 6 klimzondagen in de Ardennen voorzien.

Buiten de klimschool bieden we nog heel wat clubactiviteiten (recreatief klimmen, clubavonden, Spartatlon, stages in het buitenland,... ) aan. Allemaal terug te vinden in onze kalender.

De 2de jaars, jeugd en aspiranten starten in 2017 nog in februari. De planning is terug te vinden op de website bvlb.be/klimschool/planning